Cart 0

Granite


A.D.O Onderhoudsbedrijf is aangesloten bij de branchevereniging VLOK , dit is een branchevereniging die garant staat dat de leden die hierbij zijn aangesloten met de juiste kwaliteit materialen hun werkzaamheden uitvoeren , en dat de persoon in kwestie ook daadwerkelijk de vakkennis in huis heeft om uw klus tot een goed einde te brengen.

Bij A.D.O Onderhoudsbedrijf krijgt u te allen tijde schriftelijk een garantieverklaring zodat het voor u als klant duidelijk en helder is dat u met een geverifieerd vakman te maken heeft . Mocht er onverhoopt echt iets volledig mis gaan dan zijn wij uiteraard voldoende verzekerd om te zorgen dat u als klant hier geen schade van ondervind.

Voor meer informatie over de branchevereniging VLOK kunt u terecht op www.vlok.nl/uitvoeringsvoorwaarden , hier vind u alles omtrent de voorwaarden en regels die gelden voor ons als ondernemers en wat dit alles inhoud voor u als klant .

Voor evt vragen aan ons rechtstreeks omtrent bovenstaande kunt uiteraard ook altijd bij ons terecht d.m.v het invullen van ons contact formulier of door telefonisch contact op te nemen met ons , wij staan u graag te woord .