Cart 0

Welkom op deze informatieve website van A.D.O. stukadoors en onderhoudsbedrijf , A.D.O is opgericht in 2006 en wordt tot heden gerund door Arno den Ouden.

A.D.O is een onderneming welke zich bezig houd met alle voorkomende bouw en verbouw werkzaamheden. Door onze brede ervaring in alle facetten van het vak zijn wij in staat om vrijwel alle klussen aan te nemen en tot een goed einde te brengen .

A.D.O is een zelfstandige onderneming welke gebruik maakt van diverse andere zelfstandige ondernemers welke met zorg zijn geselecteerd op hun kwaliteiten zodat uw klus op de juiste manier wordt aangepakt . Ons team is zo in staat om zeer flexibel en efficiënt te werk te gaan zodat uw klus niet alleen snel maar ook netjes verzorgd kan worden . De mensen van ons team hebben op hun beurt allemaal hun specialiteiten wat ons werkgebied enorm vergroot heeft , dit alles stellen wij in werking om u als klant een zo veelzijdig mogelijk pakket aan diensten aan te kunnen bieden zodat u uw klus bij èèn partij kunt onderbrengen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij zien ons werk als ons visitekaartje. Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u een klus in de planning staan , neem dan snel contact op en wij komen vrijblijvend uw klus bekijken en zullen u een scherpe offerte doen toekomen. Of het nu gaat om een het stuken of betegelen van èèn wandje of om het plaatsen van een complete aanbouw of dakkapel , geen punt bij A.D.O wij staan voor u klaar …..

We zijn ook actief op werkspot: